Geboorte van een logo

Het ontwerpen van een logo doet weer een beroep op mijn creatieve kant en ik vind dat ontzettend leuk om mee bezig te zijn. Binnenkort ga ik mijn creatie eens voorleggen aan wat vrienden om te horen wat zij er van vinden. Ben erg benieuwd! Uiteraard stel ik ook de mening van jullie als lezer erg op prijs. Dus laat gerust een reactie achter, wellicht zie je het resultaat terug in het definitieve ontwerp.

Met PRIORIT wil ik bedrijven en personen helpen bij het logisch nadenken en reflecteren over IT en het gebruik en beheer hiervan. De link met “de Denker” van Auguste Rodin was dan ook redelijk voor de hand liggend. De denker is niet gemaakt als een aparte figuur, maar als onderdeel van “de Hellepoort” waar de denker midden bovenin zit.  De link tussen IT en hellepoort lijkt mij wel duidelijk.

Het reflecteren komt terug in de reflectie van de bedrijfsnaam op de zwarte voorgrond. Mijn favoriete kleur donkerpaars met het contrasterende felgeel in het strakke lettertype Trebuchet MS in de uitvoering Bold zorgt voor een goed leesbare bedrijfsnaam. PRIORIT is gevormd door ervaring, dit word weergegeven door de structuur in de letters. De reflectie naar de klant zal echter haarscherp zijn.

Reacties zijn gesloten.