Durftevragen

Recentelijk had ik een probleem om WordPress op mijn eigen domein te plaatsen. Ondanks alle instructies lukte het niet en zo rond de klok van 10 ’s avonds had ik de moed bijna opgegeven. Af en toe zag ik op Twitter wel eens #durftevragen voorbij komen. Onder het mom “niet geschoten is altijd mis” schoot ik mijn vraag in via Twitter met de gedachte dat ik de volgende dag wellicht een antwoord zou krijgen. Half op weg naar beneden om een kop koffie te pakken hoor ik het eerste antwoord op mijn vraag al binnen komen! Nog 5 minuten later heb ik al 3 helpers met adviezen. Met dank aan Skype krijg ik zelfs live hulp van een wildvreemde tot over het middernachtelijk uur.

Hieronder een video over het concept durftevragen. Als je meer interesse hebt surf dan eens naar: http://www.durftevragen.com/

Stel op Twitter je vraag met als hashtag #durftevragen en verwonder je hoeveel mensen je willen en kunnen helpen! Lees hier hoe Twitter #durftevragen wint van een zaal vol IT mensen.