MyOrder mobiel uw drankje bestellen

MyOrder houdt uw terras gezellig

Het is lekker druk op uw terras, maar de personeelsbezetting is helaas erg krap. Hierdoor moeten uw gasten iets langer wachten voordat ze hun drankje kunnen bestellen. Voor de meeste klanten is dat geen probleem, maar niet iedereen is even geduldig.

Extra service voor uw gasten

Met MyOrder kunnen uw gasten zelf hun bestelling doorgeven én afrekenen met hun mobiele telefoon. Daarvoor moeten uw kassassysteem en menukaart worden gekoppeld aan MyOrder. Als dat is gebeurd, kunnen uw klanten met hun mobieltje de menukaart opvragen, hun keus maken en de bestelling doorgeven. Na betaling door de klant via SMS Betalen kan uw medewerker de bestelling klaarmaken.

MyOrder is echter niet alleen geschikt voor de Horeca. Kwam er gisteravond achter dat ik ook mijn bioscoopkaartjes bij het Citytheater in Steenwijk er mee kan betalen en tickets kan bestellen. Uiteraard is er ook een iPhone applicatie voor MyOrder, maar het is ook geschikt voor andere telefoons.

Kijk voor meer informatie op de site van de Rabobank.