Creativitijd #underconstruction

Lifehacking.nl is één van mijn inspiratiebronnen om dingen anders te doen. Vandaag een leuk artikel over creativiteit gelezen.

Bij het bouwen van websites is tijd vaak een beperkende factor. Diegene die een website nodig heeft, heeft hem nú nodig, liefst gisteren. Wellicht kan ik met het onderstaande filmpje mijn klanten overtuigen dat een goede website met creatieve insteek toch écht tijd nodig heeft.

Je ziet wel eens op een website staan “under construction”. under-constructionEr staan niet altijd de meest creatieve afbeeldingen bij, maar dat terzijde. Wat mij betreft is een goede website altijd “under construction”. Een website waar niets op gebeurt is namelijk niks anders dan een telefoonboek, en wie wil er tegenwoordig nou nog een telefoonboek lezen?

Daarom is mijn website vanaf nu:

permanent under construction